Βιωματικά σεμινάρια Συστημικής Αναπαράστασης

Η Συστημική Αναπαράσταση διερευνά την ανθρώπινη υπόσταση πέρα από την ατομική της διάσταση, στην αλληλεπίδραση με τα μέλη ευρύτερων συνόλων.

Αποκαλύπτει τις κρυφές δυναμικές που διέπουν τα ανθρώπινα συστήματα και έτσι βοηθά στην κατανόηση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μιαν αποκαλυπτική εμπειρία, η οποία διευρύνει θεμελιακά την αντίληψη για την ανθρώπινη συμπεριφορά και την δυναμική των ανθρώπινων σχέσεων – το κλειδί για την προσωπική & διαπροσωπική επιτυχία και ευτυχία.

Κάθε ενδιαφερόμενος για προσωπική συστημική οικογενειακή αναπαράσταση χρειάζεται να ευαισθητοποιηθεί σε πτυχές που αφορούν στις βιωματικές διαδικασίες.

Έτσι, συνιστάται ένας κύκλος προετοιμασίας*, πριν την διεξαγωγή αναπαράστασης βασισμένης σε προσωπικό αίτημα, καθώς και ένας κύκλος εμπέδωσης* του βιώματος, έτσι ώστε να επιτραπεί στον ενδιαφερόμενο να αφομοιώσει το βάθος και την σημασία των πληροφοριών που έχουν προκύψει.

Αυτό πραγματοποιείται με τουλάχιστον μία (1) συνεδρία πριν και μία (1) μετά την Οικογενειακή Αναπαράσταση.

*Για ευάλωτες ομάδες διενεργούνται ΔΩΡΕΑΝ συναντήσεις διάρκειας 30΄ από τελειόφοιτους εκπαιδευόμενους κατά την πρακτική τους άσκηση, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένου επόπτη.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2023-24

Συντονίστρια : Μυρτώ-Βασιλική Κούτρα, Συστημική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ΕΕΣ, EAC, Πιστοποιημένη Συντονίστρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Συστημικής Αναπαράστασης

Ημερολόγιο Δια Ζώσης Βιωματικών Σεμιναρίων ΑΘΗΝΑ (1η Κυριακή κάθε μηνός διάρκειας 11:00 – 18:00 )

5/11,    3/12,    4/2,    3/3,    7/4,    2/6

Ώρες Διεξαγωγής: Κυριακή 11.00 – 17.00

Αξία Συμμετοχής: 120€

  • Εarly Bird (25%) :90€          (εως 2 εβδομάδες προ της διεξαγωγής)
  • Εκπτωση εκπαιδευόμενων ψυχοθεραπευτών/συμβούλων (25%):90€
  • Ομάδες Εκπαιδευτικών Κέντρων (8+άτομα) 50% έκπτωση: 60€

* Περιορισμένος αριθμός Θέσεων

Η συμμετοχή κατοχυρώνεται με κατάθεση στον λογαριασμό Alpha Bank GR23 0140 1100 1100 0278 6053 266 με αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Αίτηση Συμμετοχής-Εκδήλωση Ενδιαφέροντος