Βιωματικά Σεμινάρια Αναπαράστασης Αρχετύπων

ΟΝ LINE ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ

Συντονιστής : Δρ Δημήτρης Σταυρόπουλος, Συστημικός Θεραπευτής ΕΛΕΣΥΘ, EFTA, εμπνευστής του “Ελληνικού Παραδείγματος”

Ολόκληρη η ιστορία της Φιλοσοφίας, από τις απαρχές της έως την σύγχρονη Φιλοσοφική Ανθρωπολογία είναι γεμάτη από παραδείγματα και προσπάθειες προσδιορισμού της βαθύτερης φύσης του ανθρώπου, των ορίων και των δυνατοτήτων αυτοπραγμάτωσης και νοηματοδότησης της ζωής του.
Σε αυτήν την διεπιστημονική Ομάδα Αρχετύπων, η συστημική φαινομενολογική προσέγγιση και η μέθοδος της Συστημικής Αναπαράστασης συνδέονται με τα αρχέτυπα, αναδύοντας τις κρυμμένες τάξεις της ανθρώπινης ύπαρξης, αποκρυπτογραφώντας μια σχεδόν αδιαπέραστη μορφή.

Τα αρχέτυπα, διαμορφώνουν ένα νέο όριο, όπου οι κατάλληλες συστημικές λύσεις μπορούν να αναδείξουν την γενικευμένη ισχύ τους καθώς και την υπερπολιτισμική επίδρασή τους.

Η πρωτότυπη βιωματική αναπαραγωγή των αρχετυπικών συμβολικών εικόνων και πεδίων, φαίνεται να διαπερνά τους αιώνες και να μας συνδέει με τις απώτατες ρίζες μας που αναδύονται ως ζώντα και ενεργά, άρα και επιδεκτικά μεταβολών, στοιχεία μέσα μας.

Στόχος, η επανασύνδεση της ψυχής και του πνεύματος με τις κοινές ρίζες και τις προγονικές λύσεις.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ 2022-23

ΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

  1. Γνωριμία με τον Μύθο / Αρχέτυπο
  2. Αναπαράσταση Αρχετύπου / Μυθολογική Αναπαράσταση
  3. Ατομική / Συλλογική Επεξεργασία & Εμπέδωση Βιωμάτων

1ο ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

  • “ΕΡΩΣ & ΨΥΧΗ” (04/02)
  • ΠΡΟΣΕΧΕΣ:       “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ” (04/03)

Ώρες Διεξαγωγής: Σάββατο 11.00 – 15.00
Κόστος συμμετοχής : 80 € (65 € +ΦΠΑ)
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ: μεσω πλατφόρμας ΖΟΟΜ

* Περιορισμένος αριθμός Θέσεων.

Η συμμετοχή κατοχυρώνεται με κατάθεση στον λογαριασμό Alpha Bank GR23 0140 1100 1100 0278 6053 266 με αιτιολογία το Ονομ/μο του συμμετέχοντα. Mε την παραλαβή του καταθετηρίου αξίας συμμετοχής, σας αποστέλλονται τα σχετικά zoom links, η ηλεκτρονική απόδειξη (σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου παρακαλείσθε να αποστείλετε τα στοιχεία έκδοσής του) και το υλικό του σεμιναρίου.

Προσεχή σεμινάρια
Αίτηση Συμμετοχής-Εκδήλωση Ενδιαφέροντος