‘ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ εφαρμοστών Συστημικής Αναπαράστασης’


 

Αγαπητές/οί,

 Η Συστημική Αναπαράσταση οφείλει να διενεργείται ως αναγνωρισμένη ειδίκευση και συνθετική διεύρυνση της Συστημικής Επιστήμης, με στόχο να εδραιωθεί το επιστημονικό κύρος της μεθόδου, διαφοροποιώντας την από μη επιστημονικές και αναρμόδιες προσεγγίσεις.

Κεντρικός μας σκοπός στο Ε.Ι.Σ.Α. ήταν και είναι να διασφαλίσουμε διαχρονικά τη θέση της Συστημικής Αναπαράστασης στην ελληνική θεραπευτική/επιστημονική κοινότητα μέσα από την άρτια εκπαίδευση των εφαρμοστών της, ως θεραπευτές/σύμβουλοι, και/ή ως εκπαιδευτές.

Η πρώτη μεγάλη φάση της εισαγωγής και της εμπέδωσης στην Ελλάδα μιας νέας και απαιτητικής μεθόδου, όπως η Συστημική Αναπαράσταση, ολοκληρώθηκε. Από εδώ και πέρα, καλούμαστε να καλλιεργήσουμε τον τεράστιο πλούτο βιωματικού βάθους της κοινότητάς μας, τόσο με ατομική όσο και συλλογική ευθύνη. Τότε, θα ενεργήσουμε πλέον ως ένα αξιόλογο, δραστήριο υποσύστημα στο συμβουλευτικό συστημικό πεδίο της χώρας μας και θα εξελίξουμε την μέθοδο που υπηρετούμε σε ένα κεντρικό πυρήνα υποστήριξης και ενδυνάμωσης της Ανθρώπινης Υπόθεσης (conditio humana) γενικότερα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ εφαρμοστών Συστημικής Αναπαράστασης

Απευθύνεται σε όσους από εσάς αποσκοπείτε σε επιστημονική αναγνώριση της εκπαίδευσής σας στην Συστημική Αναπαράσταση καθώς και στην συνεχιζόμενη ετήσια πιστοποίησή σας ως αναγνωρισμένους εφαρμοστές της. Προυπόθεση εισαγωγής είναι η τήρηση των προδιαγραφών και του Κώδικα Ηθικής & Δεοντολογίας της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.), της E.A.C.- European Association of Counselling (τις προδιαγραφές αυτές θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα: hac.com.gr / Κατάταξη Μελών Ε.Ε.Σ.) και της Γερμανικής Εταιρίας Συστημικών Αναπαραστάσεων-D.G.f.S., καθώς και του φορέα Ε.Ι.Σ.Α. που τις φέρει.

 

1. Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (μέλη ΕΕΣ/άλλων Επαγγελματικών Φορέων/ Συλλόγων)            Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

2. Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (μη-μέλη)              Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης (Ε.Ι.Σ.Α.) Bert Hellinger

 

  • Διεύθυνση: Μουσών 1 (Κηφισίας & Κατεχάκη/μετρό Πανόρμου),
    11524 (1ος ορ.) 
  • Tηλ/Φαξ: 210 6710228, 697 224 5452
  • Email: info@anaparastasi.gr
  • Δείτε στο χάρτη

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…