ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Η Συστημική Αναπαράσταση διερευνά την ανθρώπινη υπόσταση πέρα από την ατομική της διάσταση, στην αλληλεπίδραση με τα μέλη ευρύτερων συνόλων. Αποκαλύπτει τις κρυφές δυναμικές που διέπουν τα ανθρώπινα συστήματα και έτσι βοηθά στην κατανόηση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του σύγχρονου ανθρώπου.


Οι συμμετέχοντες στα Βιωματικά Σεμινάρια του ΕΙΣΑ έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μιαν αποκαλυπτική εμπειρία, η οποία διευρύνει θεμελιακά την αντίληψη για την ανθρώπινη συμπεριφορά και την δυναμική των ανθρώπινων σχέσεων - το κλειδί για την προσωπική & διαπροσωπική επιτυχία και ευτυχία.


Κάθε ενδιαφερόμενος για προσωπική συστημική οικογενειακή αναπαράσταση χρειάζεται να ευαισθητοποιηθεί σε πτυχές που μπορεί να προκύψουν με τις βιωματικές διαδικασίες.

Έτσι, συνιστάται ένας κύκλος προετοιμασίας, πριν την διεξαγωγή αναπαράστασης βασισμένης σε προσωπικό αίτημα, καθώς και ένας κύκλος εμπέδωσης του βιώματος, έτσι ώστε να επιτραπεί στον ενδιαφερόμενο να αφομοιώσει το βάθος και την σημασία των πληροφοριών που έχουν προκύψει. Αυτό πραγματοποιείται με τουλάχιστον μία (1) συνεδρία πριν και μία (1) μετά την Οικογενειακή Αναπαράσταση.
 

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

" ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ"

 

 

Έρχεται η στιγμή όπου είμαστε πεπεισμένοι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει είτε στο προσωπικό-διαπροσωπικό επίπεδο, είτε στην εργασία μας.

Κινούμενοι από αυτό το αυθεντικό εσωτερικό κίνητρο θα προσανατολιστούμε αποφασιστικά στο Νέο Ξεκίνημα, στοχεύοντας στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

 

 

       Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης (Ε.Ι.Σ.Α.) Bert Hellinger

 

  • Διεύθυνση: Μουσών 1 (Κηφισίας & Κατεχάκη/μετρό Πανόρμου),
    11524 (1ος ορ.) 
  • Tηλ/Φαξ: 210 6710228, 697 224 5452
  • Email: info@anaparastasi.gr
  • Δείτε στο χάρτη

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…