ΟΜΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Στην ομάδα αυτή γίνεται επεξεργασία των προσωπικών θεμάτων των μελών, με επικέντρωση στην συστημική θεώρηση, δηλαδή στις ανθρώπινες διασυνδέσεις και σχέσεις καθώς και στην δυναμική αλληλεξάρτησή τους. Μέσω της συστημικής εμβάθυνσης σε υπαρξιακά ερωτήματα, αλλά και σε τρέχοντα προβλήματα των μελών, προσεγγίζεται η συστημική λύση τους.

Κατά την διάρκεια της Ομάδας διενεργούνται : προετοιμασία των συμμετεχόντων για τις βιωματικές διεργασίες, διενέργεια οικογενειακών/συστημικών αναπαραστάσεων, εις βάθος επεξεργασία και εμπέδωση των βιωματικών διεργασιών για άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις στην καθημερινότητα. 

Στόχος της Ομάδας :Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να  διευρύνουν θεμελιακά την αντίληψη για την ανθρώπινη συμπεριφορά και την δυναμική των ανθρώπινων σχέσεων. Η προκύπτουσα αυτογνωσία επαναπροσανατολίζει τον καθένα μας στο κέντρο του και αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας.

 


ΟΜΑΔΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 2021-22

Συντονίστρια: Μυρτώ-Βασιλική Κούτρα, Συστημική Σύμβουλος με ειδίκευση στην Συστημική Αναπαράσταση, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια-Επόπτρια Σ.Α. 

 

4μηνη Ομάδα Συστημικής Αναπαράστασης

Κάθε 2η Παρασκευή, 19:00 – 21:00 μ.μ. 

Α ΟΜΑΔΑ : Έναρξη: Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021

Β ΟΜΑΔΑ : Έναρξη: Παρασκευή 11η Φεβρουαρίου 2022

 

Κόστος Εγγραφής : 50 ευρώ

Κόστος Συμμετοχής εκάστοτε Ομάδας: 580 ευρώ

Το ΦΠΑ δεν συμπεριλαμβάνεται

* Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας–περιορισμένος αριθμός θέσεων.  Η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την καταβολή του κόστους εγγραφής και κατάθεση της οριζόμενης προκαταβολής  στον λογαριασμό Alpha Bank GR23 0140 1100 1100 0278 6052 266 (Μ.Κούτρα)

 

 Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής Αναπαράστασης (Ε.Ι.Σ.Α.) Bert Hellinger

 

  • Διεύθυνση: Μουσών 1 (Κηφισίας & Κατεχάκη/μετρό Πανόρμου),
    11524 (1ος ορ.) 
  • Tηλ/Φαξ: 210 6710228, 697 224 5452
  • Email: info@anaparastasi.gr
  • Δείτε στο χάρτη

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…